15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCâini împuşcaţi cu sânge rece

Câini împuşcaţi cu sânge rece

Doi câini care păzeau o casă de vacanţă au fost împuşcaţi mortal, iar al treilea a fost rănit. O familie din Drobeta Turnu Severin a trecut vineri seară şi a dat mâncare câinilor care păzeau casa de vacanţă, situată la marginea oraşului Orşova. Ieri, în jurul prânzului, când au venit iarăşi, au găsit câinii împuşcaţi.

„Am venit ca de obicei, la două zile, să dau mâncare câinilor, pentru că eu stau în Severin cu familia şi aici am casa de vacanţă“, a spus proprietarul câinilor. Patrupedele au fost împuşcate în piept, gât şi spate, la faţa locului fiind găsite şi resturi de cartuşe.

Prin zonă, ar fi fost văzut trecând la vânătoare şi primarul din Orşova, Constantin Brăgaru, împreună cu mai mulţi vânători.

„Eu am văzut mai multe maşini. Printre ele a fost şi jeep-ul primarului Brăgaru. Veneau de la vânătoare. Când au trecut pe aici, i-au împuşcat, i-au omorât fără milă“, a spus un vecin.

Poliţia a fost chemată la faţa locului şi a izolat zona.

„Organele de poliţie din Orşova au fost sesizate că la marginea pădurii au fost găsiţi doi câini împuşcaţi, fiind descoperite şi cartuşele. Efectuăm cercetări în acest caz“, a spus Ion Necea, de la Poliţia Orşova.

Cadavrele câinilor au fost transportate la un laborator special pentru efectuarea autopsiei.

Primarul municipiului Orşova, Constantin Brăgaru, nu a fost găsit pentru a da o declaraţie. Cei vinovaţi de împuşcarea câinilor riscă să ajungă după gratii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII